Restaurace v New Yorku nabídla poněkud nevšední zážitek. Bylo v ní možné otestovat kočičí menu. V čem bylo jedinečné? Kuchaři se inspirovali kočičími pochutinami. Informoval o tom server Radio Wave.
Italská pop-up restaurace se rozhodla osvěžit své standardní menu specifickými pokrmy, které čerpaly inspiraci z kočičího jídla. Vůní, chutí a strukturou tak skutečně připomínaly pochutiny našich čtyřnohých miláčků. Jídla byla upravena do toskánského stylu.
Speciální nabídka nesla název Gatto Bianco, v překladu to znamená bílá kočka. Připravila je šéfkuchařka Amanda Hassner spolu s newyorským restauratérem Cesarem Casellou, držitelem michelinské hvězdy. V nabídce bylo například dušené hovězí maso se špenátem a polentou, losos s rajčaty a speciálně upravenou zeleninou nebo citrónová panna cotta. Unikátní zážitek mohli zájemci vyzkoušet pouze 11. a 12. srpna. Recepty na speciální jídla jsou však dostupná online.
Zdroj: Gatto Bianco, Radio Wave
Digitální odpadové tržiště pomohlo prodat střešní krytinu, celý most nebo 50 tun pomerančových slupek. Pokud tento projekt ještě neznáte, přečtěte si o něm rozhovor přímo se zakladatelem.
5 knih o seberozvoji a zdraví, které vám pomohou nastartovat nový rok
Ať už patříte k těm, kteří si dávají novoroční předsevzetí, nebo ne, pozitivní motivace se pro…